dilluns, 14 de febrer del 2011

NOTA DE PREMSA PRESENTACIÓ QUART CURS SOBRE EL PENSAMENT REPUBLICÀ i DEMOCRÀTIC

Els representants de les tres entitats organitzadores, Guillermo Lusa (Associació Sabadell per la República), Sébastien Bauer (Aliança Francesa) i Martí Marin (Departament d'Història Moderna i Contemporània de la UAB) han presentat als mitjans de comunicació el Quart Curs sobre Pensament Republicà i Democràtic.

Es tracta d'un conjunt de 15 conferències (una per setmana), impartides per prestigiosos especialistes. El curs té validesa acadèmica per als estudiants de la UAB, però està obert a la ciutadania de Sabadell, que pot assistir lliure i gratuïtament a cadascuna de les seves sessions.

En aquesta ocasió els ponents seran (per ordre d'intervenció) Guillermo Lusa, Ramon Alquezar, Josep Lluís Martin Ramos, Francisco Morente, Manuel Santirso, Carme Molinero, Lluís Ferran Toledano, Miquel Izard, Joaquín Miras, Francesc Espinet, Borja de Riquer, Xavier Domènech, Alejandro Andreassi, Artur Domingo i Joan Tafalla.

El curs, que s'estendrà al llarg de quatre mesos, comença el proper dimarts 15 de febrer, a les 19 hores, en el Casal Pere Quart, i conclourà el 31 de maig.

Sabadell, 8 de febrer de 2011